΄Οροι χρήσης

1. Γενικά

α. Όταν επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της παρούσας ιστοσελίδας (syntages-mageirikhs.gr) , δηλώνετε ότι συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας συμφωνίας μεταξύ εσάς και του syntages-mageirikhs.gr

β. To syntages-mageirikhs.gr μπορεί να αλλάξει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει τμήματα της παρούσας συμφωνίας ανά πάσα στιγμή.

 

 

2. Περιεχόμενο

α. Το περιεχόμενο του syntages-mageirikhs.gr προορίζεται για προσωπική σας, μη εμπορική χρήση. Όλο το υλικό που δημοσιεύεται στο syntages-mageirikhs.gr συμπεριλαμβανομένων άρθρων, φωτογραφιών , εικόνων, ηχητικά κλιπ και βίντεο κλιπ  προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

β. Αντιγραφή ή  αποθήκευση του περιεχομένου για κάθε άλλη εκτος από προσωπική χρήση απαγορεύεται ρητά.

γ. Το syntages-mageirikhs.gr μπορεί να περιέχει περιεχόμενα  που δημιουργούνται από τρίτους, συμπεριλαμβανομένου κάθε κείμενου, φωτογραφίας, γραφικά, ήχου ή / και βίντεο. Αντιγραφή ή  αποθήκευση του περιεχομένου αυτού για κάθε άλλη έκτος από προσωπική χρήση απαγορεύεται ρητά. Το syntages-mageirikhs.gr  δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνο σε καμία περίπτωση για το χρήστη ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα,  που λαμβάνει  πληροφορίες από τo syntages-mageirikhs.gr όσο αναφορά τυχόν ανακρίβειες, λάθη ή παραλείψεις.

 

 

3. Καταχωρήσεις

α. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για το περιεχόμενο που υποβάλετε σας στο syntages-mageirikhs.gr. Ως χρήστης δηλώνετε ρητά ότι δεν  θα μεταβιβάσετε οποιοδήποτε υλικό που είναι ψευδές  ή δυσφημιστικό, ανακριβές, καταπατά πνευματικά δικαιώματα, προσβλητικό, χυδαίο,άσεμνο, βέβηλο, σεξουαλικά προσανατολισμένο, απειλητικό, που προσβάλει  την ιδιωτική ζωή ενός ατόμου, ή με άλλο τρόπο παράνομο. Το syntages-mageirikhs.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει, μετακινήσει ή να επεξεργαστεί το υλικό που καταχωρείτε, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, αν το  κρίνει καταχρηστικό, συκοφαντικό, άσεμνο, ενάντιο στα δικαιώματά πνευματικής ιδιοκτησίας ή copyright, ή αλλιώς απαράδεκτο.


β. Αναγνωρίζετε ότι οι καταχωρίσεις που κάνετε στο syntages-mageirikhs.gr μπορούν να υποστούν επεξεργασία, να αφαιρεθούν, η τροποποιηθούν.

 

 

4. Στοιχεία εγγραφής

Το syntages-mageirikhs.gr δεν θα παραχωρήσει  ή θα κοινοποίησει  τα προσωπικά  δεδομένα που παραχωρήσατε κατά την εγγραφή σας σε τρίτους.

 

 

5. Σύνδεσμοι (links)

Το syntages-mageirikhs.gr  περιέχει συνδέσεις (links) με άλλες σχετικές ιστοσελίδες και δεν είναι υπεύθυνο για τη διαθεσιμότητα αυτών των πόρων  ή το περιεχόμενό τους,  Για τυχόν ανησυχίες η καταγγελίες σχετικά με οποιαδήποτε εξωτερική σύνδεση(links) παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή αυτής της ιστοσελίδας.

 

 

6. Δηλώσεις και εγγυήσεις

Δηλώνετε  ότι δεν θα υπάρχουν κανενός είδους υλικά(φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο) που υποβλήθηκαν μέσω του λογαριασμού σας τα οποία:

α) Παραβιάζουν,copyrights, ή παραβιάζουν τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου προσώπου, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων ή της ιδιωτικής ζωής τρίτων.

β) περιέχουν προσβλητικά ή άλλα παράνομα υλικά(φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο)

γ) Συμφωνείτε ρητά ότι η χρήση του syntages-mageirikhs.gr και οι καταχωρήσεις σε αυτό γίνεται με δική σας ευθύνη.

 

 

7. Το User Name και το Password σας

Θα λάβετε έναν κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας και μετά την ολοκλήρωση της  διαδικασίας εγγραφής είστε υπεύθυνος για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασης, και ειστε πλήρως υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες  κάτω από το δικό σας κωδικό πρόσβασης ή λογαριασμό. Συμφωνείτε ότι κάθε δόλια, καταχρηστική ή άλλως παράνομη δραστηριότητα είναι λόγοι για τη λήξη του λογαριασμού σας στο syntages-mageirikhs.gr και ότι το syntages-mageirikhs.gr μπορεί να δώσει στοιχεία σας στις αρμόδιες αρχές αν αυτά ζητηθούν.

 

8. Διαφήμιση

Χρησιμοποιούμε διαφημιστικές προϊόντα τρίτων για την προβολή διαφημίσεων όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Αυτές οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιούν πληροφορίες (μη συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας, τη διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, ή τον αριθμό τηλεφώνου σας) σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτόν και σε άλλους δικτυακούς τόπους για την παροχή διαφημίσεων για αγαθά και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Αν θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρακτική αυτή και τις επιλογές σας σχετικά με τις εν λόγω πληροφορίες όπως επίσης το πως μπορείτε να απενεργοποιήσετε την πρακτική αυτή κάντε κλικ εδώ .

 

 

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία ή καταγγελία που μπορεί να έχετε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Οι Chef μας

LoginΌλες οι κατηγορίες συνταγών

Επιλεγμένες Συνταγές

Top 5 Συνταγές

Οι συνταγές με την μεγαλύτερη βαθμολογία

Τυχαία συνταγή

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!
info@syntages-mageirikhs.gr

Συνταγες-Όροι Χρήσης-΄Οροι χρήσης - Συνταγη - Συνταγες Μαγειρικης